Referenties van Bruiloft Catering

Het gevoel moet goed zijn vinden wij, daarom delen wij graag de ervaringen van jullie ''voorgangers''!

Onze klanten geven ons een 9.3

Op basis van 22 beoordelingen
Bruiloft Catering 4.65 22

Onze tevreden klanten:

Cor en Marjan

Dank voor jullie leuke email; en ook ontzettend bedankt voor de fles prosecco welke we aan boord ontvingen via Eibert.
Zeer attent van jullie. We hebben een fantastisch mooie dag gehad waarop we met heel veel plezier en mooie herinneringen kunnen terugkijken.
Alles verliep uitstekend, en het eten was ook heerlijk en zeer goed verzorgd! Veel complimenten daarvoor, ook van onze gasten.
Wellicht tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Cor & Marjan Dekker

5

Peter en Ilja

Het feest in de Thamerkerk was super en jullie hadden alles top geregeld! Echt super! Dank je wel voor alles tot een volgend feest! Met vriendelijke groet, Ilja den Hartog

4.5

Gerry en Malaika

Inmiddels (een maand later) zijn wij terug van onze huwelijksreis en weer aan het werk, maar wij horen nog steeds(!) van verschillende gasten hoe lekker het eten was! Zelf vonden wij het ook heel erg smakelijk en genieten we van de complimentjes die uiteraard voor jullie bedoeld zijn!

Bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet,
Gerry en Malaika

4.5

Gerard en Tonny

We zijn heel erg verwend. Het eten was heel lekker alleen maar complimenten. Heel goed verzorgt prachtig servies en goed bestek het kon niet beter. Geen op of aanmerkingen .'n Grote pluim voor jullie.
Vriendelijke groet uit Hillegom Tonny en Gerard.

4.5

Arjen en Hilde

Heel erg bedankt voor de prachtige sweettable. Samen met onze gasten hebben we er echt van genoten!
Liefs Arjen & Hilde

4.5

Remon en Laurence

Dank jullie wel! Het was een onvergetelijke en prachtige dag! Tot ziens en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze bruiloft!
Laurence & Remon

5

Frans en Maike

Bedankt allen die ons feest tot een groot succes hebben gemaakt!
Alles was tot in de puntjes geregeld. Vorige week hebben we even voetbal en regenstress gehad, maar jullie hebben voor de perfecte oplossingen gezorgd. De tent en de aankleding waren prachtig, de BBQ was heerlijk en we hebben met zijn allen Nederland zien winnen op 3 grote schermen. We hebben genoten en heel veel complimenten gehad.
Heel erg bedankt!
Frans en Maike van Veen

4.5

Koos en Marjolein

Het buffet aan boord van de Quo Vadis op 8 juni vonden wij uitstekend! Het was helemaal naar wens en ruim voldoende. Ook het aan boord brengen onderweg was goed georganiseerd en voor onze gasten een grote verrassing! Hartelijk dank voor deze goede verzorging. Uiteraard heeft het prachtige weer ook bijzonder meegewerkt, zodat we kunnen terugkijken op een heel geslaagd feest.
Met vriendelijke groet,
Koos & Marjolein van Riet

4.5

Jan Henk en Judith

Dank voor de felicitatie! Het was echt een super geslaagd feest! Alles verliep top. Locatie mooi, band gaaf en de catering super! Echt heel veel complimenten gehad, van de gasten, voor de fantastische avond!! Jullie nogmaals bedankt voor jullie ondersteuning en uitstekend geregeld! Fijne dag nog en wie weet tot een volgende keer!!
Mvg Jan Henk & Judith Nawijn

5

Luuk en Katya

Dank voor alles. Ja, het was de dag van ons leven. Mooier dan we konden indenken. Erg spannend in het begin :-). We zijn nog steeds onder de indruk hoe mooi alles was en hoe goed geregeld. Kortom twee extreem tevreden klanten. Als we ooit nog een feestje geven weten wij wie we moeten hebben.
Groetjes, enorm bedankt!
Luuk en Katya

5